Sábado, 08 de Agosto de 2020

ACAIP Catalunya

Sindicato afiliado a USO
Inicio Áreas Información general Novedades Ofertas de trabajo ATRI
Ofertas de trabajo ATRI

CATALUñA | 09 de Julio de 2013

Ofertas de trabajo en prisiones a través de la web ATRI

PDFLa Direcció General de Modernització de l’Administració de Justícia del Departament de Justícia necessita cobrir un lloc de treball vacant, en comissió de serveis, de responsable de suport tècnic comissió d’assistència jurídica gratuïta Barcelona, grup A1, de nivell 24, al Servei d’Assistència Jurídica Gratuïta. (Documento PDF)

PDFLa Secretaria General del Departament de Justícia necessita cobrir un lloc de treball reservat, en comissió de serveis, de responsable d’assessorament jurídic en matèria laboral i normativa, grup A1, de nivell 24.2, a l’Assessoria Jurídica. (Documento PDF)

PDFEls Centres Penitenciaris del Departament de Justícia necessiten cobrir un lloc de treball de diplomat/ada educació social, grup A2, de nivell 19, per substitució d’una baixa per malaltia, al Centre Penitenciari d’Homes a Barcelona.. (Documento PDF)

PDFLa Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia necessita cobrir un lloc de treball reservat de tècnic/a de gestió, grup A2, de nivell 18, als Serveis Centrals. (Documento PDF)

PDFJLa Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia necessita cobrir un lloc de treball reservat d’administratiu/iva, grup C1, nivell 13, a l’Àrea d’Informació en Matèria de Seguretat. (Documento PDF)

PDFJUS17813 Auxiliar administratiu/va, C212, a la Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia (04.09.13) (Documento PDF)

PDFEls Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre del Departament de Justícia necessiten cobrir un lloc de treball vacant d’auxiliar administratiu/iva, grup C2, nivell 12.. (Documento PDF) >>> (12/07/13)

PDFLa Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia necessita cobrir una substitució per vacances de netejador/a, laboral E, al Centre Penitenciari d’Homes a Barcelona. (Documento PDF) >>> (12/07/13)Ofertas de trabajo en prisiones a través de la web ATRI

PDFEls Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre del Departament de Justícia necessiten cobrir un lloc de treball vacant d’auxiliar administratiu/iva, grup C2, nivell 12.. (Documento PDF)>>> (12/07/13)

PDFLa Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia necessita cobrir una substitució per vacances de netejador/a, laboral E, al Centre Penitenciari d’Homes a Barcelona. (Documento PDF) >>> (12/07/13)

PDFLa Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia necessita cobrir un lloc de treball reservat de tècnic/a de gestió, grup A2, de nivell 18, als Serveis Centrals. (Documento PDF) (09/07/13)

PDFLa Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia necessita cobrir un lloc de treball reservat d’administratiu/iva, grup C1, nivell 13, a l’Àrea d’Informació en Matèria de Seguretat. (Documento PDF) (09/07/13) ..................

PDFLa Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia necessita cobrir un lloc de treball vacant d’auxiliar administratiu/iva, grup C2, nivell 12, als Serveis Centrals. (Documento PDF) (09/07/13)

PDFEls Centres Penitenciaris del Departament de Justícia necessiten cobrir un lloc de treball de diplomat/ada assistent/a social, grup A2, de nivell 19, per substitució d’una baixa per malaltia, als Serveis Socials en l’Àmbit Penal a Barcelona, Centre Penitenciari Brians 1. (Documento PDF) (09/07/13)

PDFLa Direcció de Serveis del Departament de Justícia necessita cobrir un lloc de treball reservat de subaltern/a, E-10, als Serveis Centrals. (Documento PDF) >>> (2/07/13)

PDFLa Secretaria General del Departament de Justícia necessita cobrir un lloc de treball vacant, en comissió de serveis, de tècnica/a superior A-22. (Documento PDF) >>> (2/07/13)

PDFEls Centres Penitenciaris del Departament de Justícia necessiten cobrir un lloc de treball vacant de diplomat/ada assistent/a social, B-19, als Serveis Socials en l’Àmbit Penal a Barcelona, Centre Penitenciari Brians 2. (Documento PDF) >>> (2/07/13)

( 4 Votes )
 

Boletín de actualidad sindical

Si quieres recibir periódicamente en tu correo electrónico todas las novedades de tu sindicato, date de alta en el boletín.

Te puede interesar...

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner